De viktigste fordelene ved å bruke litiumjernfosfatbatterier i materialhåndteringsindustrien

De viktigste fordelene ved å bruke litiumjernfosfatbatterier i materialhåndteringsindustrien

Det siste du trenger på et lager er uplanlagt nedetid på grunn av batterisvikt.PåLIAO®, er vi forpliktet til pålitelige, avanserte kraftløsninger som gjør at enhver industribilsjåfør i verden kan nyte den ekstraordinære opplevelsen med den enestående ytelsen til LIAO-batterier.

Elektrisk gaffeltruck batteri

Våre kunder trenger batterier, ladere og tilbehør som kan tilpasses en rekke bruksområder og miljøer.Mens blybatterier er de vanligste på markedet, er denne kraftige løsningen best egnet for utendørs arbeid.LiFePO4-teknologi er mer egnet for innendørs nullutslippslager og applikasjoner med ekstreme omgivelsestemperaturer, eller for flere skift og lange arbeidstimer.Litiumjernfosfatgaffeltruckbatterier, slik som våre LIAO®-batterier, kan gi lageret ditt mange fordeler til en mer kostnadseffektiv pris.Vi er stolte av å tilby denne bransjeledende fleksible kraftløsningen til våre kunder!

Fordelene med litiumjernfosfatgaffeltruckbatterier

Lithium-Ion-batterier er en nyere batteriteknologi når det kommer til gaffeltrucker.Fordelene med litium-ion-batteriet er at det er relativt vedlikeholdsfritt fordi det er forseglet og krever ingen vanning eller rengjøring.Den har en hurtigladetid, og krever bare 2-3 timer for å lades helt opp uten nedkjølingsperiode.Du kan også bruke mulighetslading, noe som betyr at du kan koble dem til i en pauseperiode for en rask lading.Faktisk kan du vanligvis plugge Lithium-Ion-batterier rett inn i stikkontakten.Det viktigste er kanskje den økte forventningen på opptil 3500 ladesykluser.Det utsetter ikke laget ditt for skadelige stoffer som svovelsyre.

Konklusjon: For flerskiftsoperasjoner, bruk litium-ion gaffeltruckbatterier

Ekstra funksjoner og tilpasningsevne

● For å hjelpe OEM-er har LIAO utviklet standardmoduler for litiumbatterier med forskjellig kapasitet, som kan danne parallelle byggeklosser i gaffeltruckbatterirom.Opptil 20 av disse modulene kan stables parallelt, og den totale kapasiteten kan skreddersys til OEM-behov for gaffeltrucker.

● Dette er det mest innovative batterialternativet.Den krever ingen vanning eller vedlikehold og har svært lang levetid (10+ år).

● Deres ultraraske «når det lades» lar deg koble til utstyret under alle pausetider for å holde batteriet oppladet hele dagen med opptil 18 timers driftstid, uten å måtte kjøre det ned til 20 %.

● På grunn av kjemien til litium-ion-fosfatbatterier, genereres det ingen varme under bruk, noe som betyr at det ikke er fare for brann eller eksplosjon selv under de mest ekstreme forhold.

● Disse batteriene er også bærekraftige.Det er ingen ventilering, gassing eller korrosjon, og uten giftige eller tungmetaller er det heller ingen avhendingsgebyrer – de er 100 % resirkulerbare.

● LIAO Automotive Grade Modules er laget av stål av kommersiell kvalitet.Ekstrem motstand mot støt og vibrasjoner

● LIAO Battery Management System (BMS) administrerer litiumbatterimodulene og leverer kontinuerlig oppdateringer og diagnostisk informasjon til skyen.Individuelle moduler er fjernovervåket og kontrollert for å opprettholde stabile driftsforhold.

Uovertruffen fleksibilitet

LIAO ®-batterier er egnet for alle typer lette til middels tunge applikasjoner, for eksempel:
● Motvektstruck

● Kraftige gaffeltrucker

● Combilift gaffeltruck

● Pallebiler

● Industrielle nyttekjøretøyer

● Automatiserte veiledede kjøretøy (AGV)

● Gulvpleie-/rengjøringsmaskiner

● Skyss personellførere

● Gaffeltrucker med smalgang

● Og mer!

Den modulære LIAO-teknologien gir betydelige driftsfordeler til en sikrere, mer pålitelig, lavere totale eierkostnader enn konkurrerende batterier.Disse batteriene vil virkelig endre måten du jobber på!

Opplev forskjellen LIAO modulær teknologi kan gjøre i driften din!

Hos LIAO ® er målet vårt å gi La enhver industribilsjåfør i verden nyte den ekstraordinære opplevelsen som den overlegne ytelsen til LIAO-batteri gir. Vi har utviklet alternative drivkraftløsninger av høy kvalitet gjennom vår forpliktelse til innovativ teknologi og data -drevne løsninger.

LIAO ® -batteriet er bransjens førsteklasses litiumjernfosfatgaffeltruckbatterier som kan drive materialhåndteringskjøretøyene dine.Kontakt din lokale LIAO® batteri- og laderrepresentant i dag ved å ringe +86 15957381063 eller klikk her.https://www.liaobattery.com/


Innleggstid: 17. juni 2022